• MY CART    0

    Your cart is currently empty.

Nydelige håndlagde Italienske smykker

Posted on 18 August 2017

Nydelige håndlagde Italienske smykker

 

This bloggpost about MiaAlessandra Jewelry has been published by our norwegian customer in her blogg https://mari-alena.com/2017/08/18/nydelige-handlagde-italienske-smykker/  

 

 

 

Handmade from Italy

Okei, kjære lesere! I kveld så må jeg bare dele en side med dere som har så utrolig mye fint! Og fine ting, ja det liker vi alle! Dette er ikke noe spons, bare noe jeg selv kom over. For i uken som var så kom jeg over noen utrolig nydelige smykker på facebook-feed’en min som en venninne hadde lagt ut. Jeg ble med en gang veldig nysgjerrig og ville se mer, spesielt siden de var håndlagde og italienske, to ting jeg liker veldig godt i smykker. Jeg spurte min kjære venninne om hvilket merke det var og om hun eventuelt hadde en link til meg, noe hun selvfølgelig hadde.

 

Merket som disse smykkene er fra heter Mia Alessandra Jewlery og er italienske håndlagde smykker med sølv, naturlige stener og swarovski krystaller. De har alt fra armbånd, halskjeder og ørepynt. De hadde så utrolig mye fint inne på nettsiden og jeg kommer garantert til å bestille meg flere smykker herifra! I tillegg så ser man mye fint på Instagram’en deres også! So take a look!:)

 

 

More Posts

Search our store

Liquid error: Could not find asset snippets/scm-currencies.liquid